Een initiatief dat ondernemers in Maarn, Maarsbergen, Woudenberg, Renswoude en Scherpenzeel met elkaar verbindt.

Wanneer was het

Donderdag
31 oktober
2019

Hoe was het?!

Check hieronder
de foto's
Bekijk foto'sIk ben erbij!

img

Optioneel middagprogramma: een BHV-praktijkdag of herhalingscursus

Alle handelingen op het gebied van blussen, ontruimen, evacuatie, eerste hulp en reanimatie door Ehabo. Tevens theorie-examen (voorafgaand thuisstudie). Geslaagd? BHV diploma! Deelnemen aan het BHV programma? Meld je aan voor 17 oktober!

Ik ben erbij!

Het Buur2Business programma

Online aanmelden. Dit programma en kosten staan los van het avondprogramma.

1. BHV-praktijkdag.
Alle handelingen op het gebied van blussen, ontruimen, evacuatie, eerste hulp en reanimatie. Tevens theorie-examen (voorafgaand thuisstudie). Geslaagd? BHV diploma! hulp en reanimatie. Tevens theorie examen. Geslaagd? BHV diploma! €165,- (i.p.v. €245,-).

2. BHV herhaling €95,- (i.p.v. €125,-)

Voor het middagprogramma is beperkt plek. VOL = VOL. Meld je aan vóór 17 oktober.

Een ieder zal van harte welkom worden geheten en kan genieten van een heerlijk walking dinner.
Dagvoorzitters:
Henriëtte Verbeek - Krachtig Media
Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg

Henk den Boer - Zeker Zichtbaar
Ondernemersvereniging Scherpenzeel
Hoge mate van interactie. Op humoristische wijze en in een wervelend tempo wordt onweerlegbaar duidelijk dat ja-en denken en omdenken nog knap lastig is. Op de één of andere manier kleuren we toch het liefst binnen de lijntjes. Over dit kunnen gaat de Omdenkclinic tijdens het Buur2Business Event.
Netwerkborrel met naast je een goede buur en op de achtergrond jazz en soul sounds
Aan alles komt een einde, zo ook aan het Buur2Business event. Om 24:00 uur is het écht tijd om afscheid te nemen van je ondernemende buurman/buurvrouw.

Flitsende en interactieve inwijding in het omdenken in 40 minuten. Pas op. Smaakt naar meer.

Wat is het verschil tussen ja-maar-denken en ja-en-denken, het verschil tussen het denken in termen van bedreigingen of kansen? Daar zouden we een intrigerende PowerPoint presentatie over kunnen geven. We gaan er echter vanuit, dat in de meeste organisaties de bereidheid om op een ja-en-manier te denken (meer dan) aanwezig is. Alleen: er is nog wel een verschil tussen kennen en kunnen. Over dit kunnen gaat de Omdenkclinic.

Zorg dat je erbij bent!

Waarom geen gebruik maken van alle kansen die synergie ons te bieden heeft. Samen weet je meer, heb je meer mogelijkheden. Laten we dus de krachten met positieve energie bundelen. Ondernemen is niet voor niets het verleggen van grenzen. Zo boosten we onze eigen business en maken we de regio sterker. Win-win.